Get Adobe Flash player

Kedves Szülők!

Az óvodai beiratkozás ebben az évben a koronavírus-járvány miatt más módon fog megtörténni, mint az előző években.

Közzétesszük azt a szerkeszthető, nyomtatható előjegyzési lapot, amit Önöknek kell kitölteni, majd visszaküldeni beszkennelve vagy lefotózva a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, illetve szerdai napokon 8-12-ig személyesen is átvesszük. Akinek nincs lehetősége nyomtatni, ezeken a szerdai napokon kérhet nyomtatott papírt.

Állandó lakcím vagy tartózkodási hely híján kérjük a bérleti szerződést is csatolni.

Az előjegyzési lapok beérkezésének határideje április 24-én 18.00 óra.

Amennyiben bármilyen kérdés merül fel Önökben az óvodánkkal, illetve a beiratkozással kapcsolatban, keddi és csütörtöki napokon 10-12 óráig a 70/334-2677 telefonszámon lehet érdeklődni.

Szívesen látjuk, ha néhány sorban jellemeznék gyermeküket, amit fontosnak tartanak elmondani róla. Azt is kérnénk jelezni, ha elsősorban hozzánk szeretnék hozni gyermeküket.

Várjuk jelentkezésüket!

Az óvoda vezetője a felvételi, átvételi kérelemnek helyt adó döntését írásban, az elutasításra vonatkozó döntését határozati formában közli a szülővel 2020. május 25-ig.

Üdvözlettel:

A JMK Óvoda közössége nevében

Rácz Ágnes

intézményvezető

 

Az előjegyzési lap ide kattintva elérhető:

Óvodai előjegyzési lap 2020

Kedves IV. kerületi kisgyermekes Szülők!

 

Az Újpesti Operatív Törzs levelét az ügyeletes óvodai csoportok létszámáról ezen a hivatkozáson olvashatják.

 

Rácz Ágnes

óvodavezető

Kedves  Szülők!

 

Bedő Kata kultúráért, oktatásért, társadalmi kapcsolatokért és kommunikációért felelős alpolgármester levele alapján tájékoztatom Önöket az alábbi fejleményekről:

Újpesten az iskolai zárva tartással párhuzamosan történik az óvodák zárva tartása.

A JMK óvoda lesz az ügyeletes óvoda az elkövetkező időszakban.

A JMK Óvodába járó gyermekeknek a továbbiakban csak abban az esetben tudunk óvodai ellátást biztosítani, akinek mindkét szülő munkája  nélkülözhetetlen a járvánnyal kapcsolatos feladatok, valamint egyéb közfeladatok és közellátás biztosításához.

Az Önkormányzat azoknak a családoknak, akik otthonmaradnak a gyermekeikkel, és emiatt jogvitába kerülnek munkáltatójukkal, jogsegélyszolgálatot biztosít a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Az áprilisi étkezést mindenki számára lemondjuk. 

Minden héten szerdán 8-11 óráig lehet jelezni az ügyeleti igényeket a következő hétre telefonon ( 369-4508) , illetve a  Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.  címen.

Kérjük figyeljék az óvoda honlapját és a csoportok Facebook bejegyzéseit a továbbiakban is!

 

Tisztelettel:

 

Rácz Ágnes

intézményvezető